Uudised

Halva krediidiajalooga laenud 2017-10-25

Enne kui rääkida halva krediidiajalooga laenust, tuleb selgitada, mis on krediidiajalugu ja halb krediidiajalugu ning kuidas neid luuakse!

Laen väikeste unistuste teostamiseks 2017-10-25

Mõne väikese unistuse teostamiseks pole alati vaja suuri investeeringuid. Piisab kõigest mõnekümnest eurost, et muuta tavaline hall päev enda ja oma lähedaste jaoks eriliseks. Kui sa pole kokku hoidnud ja kui sa ei saa oma palgast kohe mõndakümmend eurot oma unistuse teostamiseks eraldada, on sul võimalik kas koguda selle unistuse teostamiseks raha või võtta kiirlaen.

Loe enne laenu võtmist! Vastutustundlik laen! 2017-10-25

Vastutustundlik laen, mis see on? Paari sõnaga pole võimalik seda lahti seletada, võib-olla aitab alljärgnev tekst teil aru saada mõistest vastutustundlik laen.

Laen või kogumine, kumb on tähtsam? 2017-10-25

Iga päev arutatakse Eesti massiteabevahendites kiirlaenude ja laenuandjapoolse ebapiisava maksevõimehinnangu üle, mis võivad kätkeda endas potentsiaalset ohtu Eesti majandusele. Vastutavad Eesti ametiisikud avaldavad oma arvamust ja nägemust kiirlaenude andmisega seotud olukorra kohta, tekitades tuntud portaalides suurt vastukaja.